Det lønner seg å betale for sikkerhet

23 august 2017 | blogg | Ingen kommentarer

Hvorfor kan vi ikke benytte oss av en av de gratis tjenestene som finnes på markedet i dag?

Vi i JodaCare har utviklet en digital kommunikasjonsløsning for helsepersonell og pårørende. I vår løsning kan man enkelt dele dagligdagse hendelser og informasjon. Dette gjør at man kan gi bedre, mer helhetlig omsorg til personer som ikke selv klarer å dele informasjon med sine omsorgsgivere. 

Et av våre mål er at JodaCare skal være så enkelt som mulig å bruke. Derfor minner den om de sosiale mediene som mange av oss benytter seg av i det daglige. Med funksjoner som beskjeder, bilder, delt kalender og personlige profiler er det lett å sammenligne den med eksisterende gratisløsninger.

Så, hvorfor skal man benytte seg av en løsning som tar betalt?

Det er en sårbar gruppe mennesker som det skal deles informasjon om i JodaCare. Vår løsning brukes blant annet rundt personer med demens eller utviklingshemming. Da er det viktig med personvern og sikkerhet.

Mange glemmer at det de store, gratis løsningene lever av er nettopp informasjonen du som bruker legger inn i systemet. Du har altså svært liten garanti for at den dataen du legger inn i deres systemer ikke blir solgt videre til kommersielle aktører.

I JodaCare er det du som bruker som eier den informasjonen du legger inn i systemet. Du kan være trygg på den kun deles med de personene som skal se den. Informasjonen og bildene av din kjære forblir private. På denne måten er du sikker på at du som omsorgsgiver kan kommunisere trygt. Det mener vi er viktig.

Flere innlegg

Siste fra Facebook

Ingen nylige Facebook-innlegg