Fra vikar i hjemmetjenesten til forretningsutvikler

13 februar 2019 | blogg | Ingen kommentarer

Line Federley Kirkemo er 26 år gammel og vokste opp i Lier med foreldre, to søsken og en hund. I dag bor Line på Økern sammen med sin samboer. I slutten av mars blir de også foreldre til en liten fyr som skal hete Alfred. Det blir veldig spennende! På fritiden liker hun å være sammen med venner og familie, reise, dra på konsert og kunstutstillinger.

– Men Line har flere skjulte talenter – Les mer under!

Etter videregående gikk hun et årsstudium i psykologi, før hun så tok en bachelor i internasjonal markedsføring og en master i forretningsutvikling ved NTNUs Entreprenørskole. Ved siden av studiene har hun jobbet som ferievikar i hjemmetjenesten.

Hvordan havnet du i denne jobben?

– Jeg ble med i JodaCare i april 2016. Da studerte jeg enda ved NTNUs Entreprenørskole, og jeg skrev min master om pilotprosjekter av velferdsteknologi samtidig som jeg jobbet med JodaCare. Jeg engasjerte meg for JodaCare fordi jeg både har jobbet i hjemmetjenesten og hatt familiemedlemmer med demens, og dermed så hvilket stort potensiale en slik løsning kunne ha for å forbedre hverdagen til mange mennesker.

Hva er det som er spennende med det du gjør?

– Jeg syns vi er utrolig heldige som får jobbe med en løsning som gir glede og ro i hverdagen til andre mennesker. Tilbakemeldinger fra brukere som setter pris på jobben vi gjør gir meg masse positiv energi, og hjelper meg til å stå på litt ekstra om vi møter på utfordringer.

Det er også veldig spennende og lærerikt å få være med på å bygge noe fra start av. I et lite selskap må man dekke de fleste oppgaver selv, og det gir en variert og kreativ arbeidshverdag.

Hva er ditt skjulte talent?

– Når jeg har behov for å koble av bruker jeg å male abstrakte, fargerike bilder. De siste årene har jeg faktisk også fått solgt en del av min egne malerier, det er stor stas.

Flere innlegg

Siste fra Facebook

Ingen nylige Facebook-innlegg