Det naturlige utviklertalent!

22 februar 2019 | blogg | Ingen kommentarer

Elin er 34 år, født og oppvokst i Drammen, men har de siste 12 årene bodd i Asker sammen med sin samboer. De ble i sommer foreldre til deres andre barn. Elin utdannet seg nemlig opprinnelig innenfor Lydproduksjon, men har programmert siden hun var tenåring. Da hun fikk fast stilling som utvikler i sin gamle jobb så var det ingen vei tilbake. I en alder av 30 tok hun Bachelor ved Oslo MET ved i siden av å jobbe i JodaCare slik at hun fikk kompetanse ned på papiret.

Hvordan havnet du i denne jobben?

– Jeg har vært en del av JodaCare fra 2015 da Kristil kun hadde en Powerpoint presentasjon. Vi traff hverandre da vi leide plass i samme kontorfellesskap, og hun brukte meg som sparringspartner et par måneder før hun spurte om jeg ville være den tekniske partneren hennes, noe jeg selvfølgelig sa ja til!

…Og det er Kristil og JodaCare veldig glad for!

Hva er det som er spennende med det du gjør?

– Det er så mange ting som er spennende med denne jobben! Det ene er at jeg får være med på en helt utrolig reise på å skape noe fra bunnen av. Når vi da i tillegg skaper et produkt som kan forbedre hverdagen til så mange så føles det veldig godt. Faglig sett er det en utfordrende jobb hvor jeg stadig må utfordre meg selv, og lære nye ting. Det gir meg en utrolig mestringsfølelse, og man går aldri lei. I tillegg bygger vi et selskap, og skaper arbeidsplasser – noe som også er veldig gøy.

Hva er en typisk arbeidsdag for deg som utvikler?

– Jeg har egentlig ingen typisk arbeidsdag. Vi har ofte mange prosjekter og baller i luften, så hverdagen er veldig variert. Noen dager går med til ren koding hele dagen, mens den neste dagen kan vi planlegge et pilotprosjekt i USA.

Når vi spør Elin hva hennes skjulte talent er, svarer hun:

– Jeg er sinnsykt god på Nintendo spill fra 90-tallet!

Flere innlegg

Siste fra Facebook

Ingen nylige Facebook-innlegg