Jodacare lanserer innlogging med ID-Porten!

8 april 2019 | blogg, nyheter | Ingen kommentarer

Det er så mye spennende som skjer når solen kan ta skikkelig tak, snøen smelter og blåveisen titter så vidt opp!

Vi har jobbet hardt det siste året for å få gjort Jodacare enda bedre. Vi har byttet hele grunnmuren som gjør at du kan føle deg helt trygg på at all data blir behandlet godt og sikkert.

Det som dere vil oppleve aller først er at innloggingen er blitt enklere og sikrere ved at dere bruker BankID via ID-Porten. Det betyr at det vil være helt sikkert at det er du som logger deg på som deg og dine personopplysninger blir godt ivaretatt og beskyttet.

Jodacare har per i dag brukere i over 30 kommuner i hele Norge. Vi ønsker at alle skal få gleden av vårt fantastiske verktøy og samtidig få en opplevelse av høy kvalitet og sikkerhet.

Innlogging med ID-Porten er en av de første store endringene som dere nå vil se og oppleve i Jodacare og vil bli lansert tirsdag 9 april klokken 10.00.  Dette betyr at vår tidligere innloggingsløsning med brukernavn (e-postadresse) og passord utgår etter dette tidspunktet.

Slik fungerer vanlig BankID

Med vanlig BankID identifiserer du deg gjennom å bruke fødselsnummer sammen med en kodebrikke, sikkerhetskort eller engangskode på SMS, samt det personlige passordet du har valgt for å få tilgang til din BankID.  

Slik fungerer BankID på mobil

Selv om du har vanlig BankID, anbefaler vi at du også skaffer deg BankID på mobil. Med BankID på mobil blir det enda enklere å identifisere deg fordi du slipper kodebrikken. 

Med BankID på mobil er din BankID lagret på mobilens sim-kort. For å logge på med BankID på mobil skriver du inn mobilnummer, fødselsdato og en selvvalgt pinkode. 

Jodacare ønsker å gjøre vår innloggingstjeneste mest mulig smertefritt for alle. Skulle det oppstå noen problemer eller har dere noen spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt på e-post: post@jodacare.com

Mvh.

Jodacare teamet!

Flere innlegg

Siste fra Facebook

Ingen nylige Facebook-innlegg